Referencer

Jeg er underlagt tavshedspligt, så det begrænser selvfølgelig lidt at vise og fortælle om mine resultater. Dem der er nævnt her, har derfor selv givet permission til at blive nævnt.

Den største anbefaling til Metapower, men i aller højeste grad til manden bag.

Henrik er lige så utroligt professionelt kvalificeret som han er hjertevarm, forstående og nysgerrig på mennesket inde bag kroppens ydre.

Han formår altid at levere en helt fantastisk behandling når de 2 lag kombineres! Henrik formår ikke kun at behandle symptomet man bringer med sig, men arbejder med adfærd og ændringer, som på sigt gør at man står med forbedrede betingelser for sin egen videre hverdag, uanset hvilken type problem man tropper op med.

10 ud af 5 stjerner fra mig.

Maja Vestergaard

Jeg begyndte hos Henrik i 2019, da jeg efter mange år med smerter i skuldrene og nakke godt var klar over, at der muligvis var behov for en anden form for behandling end fysioterapi og kiropraktik. Jeg var på daværende tidspunkt langt i min uddannelse som psykolog, og var åben for, at mine problemer kunne bunde i noget psykisk. Jeg havde i en stor del af mit liv lagt et låg på nogle følelser omkring ting jeg i bund og grund godt var klar over, men havde fortrængt.

Henrik så lige igennem mig og allerede ved første møde følte jeg mig set og anerkendt mere end jeg nogensinde havde oplevet. Henrik fik mig til at tale om emner, jeg aldrig havde talt om før og alt gav så god mening. Jeg havde på daværende tidspunkt en tendens til at flygte, så snart der opstod problemer samt at se mig selv som en stor fiasko. Henrik gav mig trygheden til at forsøge at ændre min væren i verden og dette blev et springbræt for, at jeg begyndte at tage ejerskab over mit eget liv og mærke de følelser, som jeg jo stadig gik med inderst inde. Jeg opdagede ikke med det samme, at mine smerter i skuldrene og nakken blev mindre, men det viste sig at det havde en kæmpe virkning.

I perioder oplever jeg stadig samme smerter, men jeg er nu klar over hvad det bunder i, og har i dag nogle redskaber til at passe på mig selv og få smerterne til at forsvinde. Jeg har siden hen været forbi Henrik når jeg har haft svært ved at se klart. Takket være Henrik er jeg kommet langt i min egen udvikling, men jeg er stadig ikke færdig hos ham. Det bliver jeg måske aldrig, fordi det har jeg i bund og grund ikke lyst til. Henrik har givet mig en oplevelse af en tryghed og værdighed, som jeg altid vil være ham taknemmelig for.

Thea Hildebrandt Raarup

Jeg startede hos Henrik med stramme skinneben i 2015 og lige siden da, har han bogstavelig talt hjulpet mig fra top til tå. Ved hver behandling har han fået mig til at tænke over mig selv og mine drømme. 

Efter flere skelsættende begivenheder i mit liv har Zarp altid været, og er stadig, en vigtig klippe i min kamp mod at finde tilbage til mit rette jeg. Han trykker altid på de rigtige knapper, hvad end du har ondt i knæet eller har rod i hovedet.

Zarp har vist mig at livet er en lang uddannelse – jeg er 21 år og glæder mig allerede til de næste mange moduler

Anna Lyngbye

Da jeg lærte Henrik at kende tilbage i 2014 i forbindelse med en fodboldrelateret skade, havde jeg ingen anelse om, hvor meget Zarp ville komme til at betyde for mig 7 år senere. Henrik fik dengang udbedret min skade, så jeg kunne komme i gang med fodbolden igen, men væsentligere har han de sidste 7 år været en vigtig og healende faktor for alle de personlige op- og nedture mit liv har budt på – og er det stadig den dag i dag. Fodbolden var aldrig mit kald – og det tog mig et par år at forstå. Men de evner jeg i dag besidder som menneske ville jeg ikke bytte ud for noget. Tak er et fattigt ord. Du er der altid for mig.

Mads Henriksen

Jeg kan helt klart anbefale Metapower ved Henrik Zarp, hans behandling er i topklasse og har altid følt mig fuldstændig tryg ved hans metoder.

Brian Hacke Hansen