Mentaltræning

Der hvor du lægger dit fokus er også der du har
størst chance for succes

Jeg kan hjælpe dig eller din virksomhed med at opnå dine / jeres mål både individuelt og som team. At trække en tråd i teamet så hver enkelt person er med til at bidrage med at opnå det/de fælles mål som der er blevet fastsat. Peptalks og energi kan være nogle af drivkræfterne samt personlig indsigt i styrker og svagheder.

Jeg sætter stor pris på at arbejde med teams, det er både sportsteams men også teams i organisationer eller virksomheder. Det at lære hver enkelt person i teamet at kende og finde hvert enkelt menneskes stærke/svage sider og give individuelle værktøjer til den personlige udvikling for derefter at sammensætte teamet “trække en tråd” igennem teamet og få teamet til at yde dets ypperste er en kæmpestor passion for mig.

Hvordan? 

Jeg har tidligere har arbejdet under højt pres fra sportens verden og er trænet i at holde overblikket.

Jeg kan udvikle dig og teamet personligt og som gruppe så I kommer til at fremstå som en enhed og ikke som enkeltpersoner, dette vil udstråle mere power.

Jeg finder sider af hver enkelt i teamet som man ikke selv er klar over man bestrider og udvikler dem til nye værktøjer.

Jeg hjælper: 

  • Teams 
  • Individuelt 
  • Organisationer 
  • Sportsudøvere – både professionelle og amatører 

Jeg giver aldrig op og forlanger det samme af folk jeg arbejder sammen med. “VI” er et team, når jeg træder ind i opgaven, er jeg selv en del af dit/jeres team. 

Motivation og forståelse for forskelligheder er en del af den lærdom jeg bl.a vil give. Teamets samhørighed og måden at bakke hinanden opvejlede hinanden og troen på at nå fælles mål. 

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvad enten det er om forespørgsel, en dialog om en udfordring eller vedrører en booking.