Fysisk behandling

Kan en fysisk skade opstå, så kan den ofte også forsvinde igen.

Som tidligere nævnt har jeg svært ved at relatere til ordet ”kronisk”.  Hvem er det lige der har bestemt at en skade er kronisk? Når en kronisk skade så forsvinder, er der så tale om et mirakel eller en tilfældighed? – Det tror jeg næppe. Jeg tænker det handler om som behandler(mig), at jeg skal tænke ud af boksen og gøre noget som andre ikke har formået.

Fysisk behandling

Når jeg arbejder med fysiske skader som f.eks.; hælspore, skinnebensbetændelse, hovedpine, tennisalbuer, løberknæ, springerknæ, frosne skuldre, ryg/nakkesmerter el.lign.

Så er det min passion at hjælpe folk med at slippe af med disse lidelser som hæmmer deres hverdag.

Du kan booke tid her:

Akut tider

Jeg har akuttider som kan bruges af alle, ofte er det Elitesportsudøvere som får en eller anden form for “skade” og som skal konkurrere inden for en uges tid igen (f.eks. forstrækninger eller lyske problemer).

Her laver jeg intensive forløb så de ikke behøver at gå glip af den næste sportslige udfordring. Det kan også være håndværkere eller andre som er i gang med et projekt som skal være færdigt og som ikke har tid til lige at tage et par sygedage.

Jeg hjælper: 

Jeg har klinik i Ølstykke, hvor jeg har briks og udstyr til at arbejde fysisk med dine udfordringer. 

Jeg arbejder ud fra at vi alle har hver vores eget fingeraftryk og DNA, dermed er det også individuelt hvor lang tid der skal bruges i et forløb hos mig.   

Du kan booke tid her: