Hvem er jeg

Her er jeg, jeg elsker at hjælpe og udvikle mennesker, det er min passion og har altid været det.

Jeg har de sidste 23 år arbejdet med mennesker – både fysisk, psykisk og emotionelt. Jeg har endnu aldrig arbejdet med en kunde der ikke har fået det mærkbart bedre ved at kombinere det fysiske, psykiske og det emotionelle.

MIN BAGGRUND

Jeg er ærlig, sårbar, følsom, hård men retfærdig – og jeg hader at tabe.

Vi adopterer tit vores mønstre fra vores forældre. Det vil sige, at vi  kommer til at leve vores liv efter deres værdier. Mine forældres værdier var at feje tingene ind under gulvtæppet og måden problemerne forsvandt på var via manglende opmærksomhed og alkohol.

Jeg er født og opvokset i Roskilde, Mor, Far og lillebror. Mine forældre havde en lille købmandsbutik hvor jeg startede med at arbejde fra jeg var 6 år gammel og til jeg var ca. 19 år. I købmandsbutikken, “Kjelds minimarked” arbejdede jeg fra kl. 6 om morgenen, kl. lidt i 8 gik jeg i skole, skolen lå 5 minutter fra butikken. Ofte tog jeg lige hjem et smut i det store frikvarter, mit påskud var jeg lige skulle hente noget, men sandheden var jeg ville hjem og se hvor fuld min far var og om min Mor var ok. Efter skole kørte jeg altid i forretningen og arbejdede til lukketid. Efter lukketid kørte jeg som regel til sport. Jeg havde ikke mange venner fra min skole, jeg brugte alt min tid i butikken, og det betød at jeg ikke fik dannet det sociale miljø som mine klassekammerater havde, jeg pakkede det ind under at jeg hellere ville hjem og arbejde(desværre).

Fast klinik siden 1998

Jeg er uddannet Terapeut, Life og Businesscoach, Metamediciner , jeg er alternativ behandler. Derudover har jeg været i kamptropperne samt spillet professionelt fodbold i 16 år som målmand.

En alkoholisk og voldelig far

Min far var alkoholiker og døde som 46-årig (jeg var 25 år). Min mor var medafhængig, dvs. hun drak ikke med dækkede over min far og hans evige trang til alkohol.

Det at vokse op med en forælder der havde så stort et alkoholmisbrug har sat kraftige ar på min opvækst og dermed også min sjæl. Min fars misbrug har i den grad været med til at præge mit liv både før og efter han døde. Misbrug trækker dybe spor efter sig både hos misbrugeren og de pårørende.

Jeg har aldrig været teenager og skejet ud, det var der ikke plads til. De dage hvor jeg syntes min Far var for streng overfor min Mor og Lillebror og jeg sagde/råbte han skulle stoppe, så fik jeg et “nakkedrag” så stjernerne fløj rundt om hovedet på mig og hovedpinen meldte sig, så det undgik jeg helst.

Jeg havde et motto der hed “hellere skide det ud end smide det ud”, specielt når det galt usunde vaner, som wienerbrød der ikke var blevet solgt inden lukketid i forretningen. Jeg var overvægtig i mange år, hvilket resulterede i mobning i skolen. Dengang var hverken jeg eller andre opmærksomme på at jeg trøstespiste.

Min far var konstant påvirket og min mor som havde nok at se til med sit job som Plejer på Sct. Hans hospital og at holde sammen på det der nu var af vores lille familie på 4.

Kombinationen af at blive moppet og ingen voksne at tale med det om, gjorde at jeg stille og roligt lukkede mig inde i mig selv og opfandt min egen beskyttelse. Jeg blev sindssygt god til at fortælle mig selv, at det var mig der var forkert og at det jo var helt naturligt at ingen af mine jævnaldrende ville have socialt samvær med mig når jeg så ud som jeg gjorde.

Det er vigtigt for mig at vi ser vores problemer i øjnene, får behandlet og bearbejdet dem. Det er det jeg kalder ”livets skole”.

Sporten reddede mig

Jeg ved ikke lige den præcise årsag, men en dag sagde jeg til mig selv at nu måtte jeg gøre noget. Jeg tror jeg har været ca. 15/16 år, jeg var ked og slidt og havde lige været indlagt med mavesår på hospitalet. Jeg besluttede mig for at sporten var min vej frem.

Jeg har altid spillet håndbold og fodbold, håndbold om vinteren og fodbold om sommeren, nu valgte jeg begge dele hele året. Dertil valgte jeg karate for at blive mere smidig og for at lære at slå fysisk fra mig, så kunne forsvare mig overfor min far og dem der mobbede mig.

Kombinationen af, at jeg i alle hverdage havde mindst et træningspas og i weekenden at spille kamp både lørdag og søndag gjorde at jeg stille og roligt begyndte at tabe mig og få muskler i stedet for fedt. Min selvtillid blomstrede og voksede stille og roligt. Jeg havde lige pludselig positive ting i mit liv, noget hvor jeg blev rost og følte jeg var noget værd. Man kan kalde dette vendepunktet for mig og min rejse i personlig udvikling.

Min far nåede aldrig at se mig spille professionelt fodbold, han døde desværre før.

Hvorfor fortæller jeg dette?

Jeg skriver absolut intet af det overstående, for at få medlidenhed eller noget i den retning.

Det at min barndom har været udfordret på så mange forskellige områder både fysisk og ikke mindst psykisk gør, at den indsigt jeg har i at lære tingene på den “hårde” måde har hjulpet mig i min nuværende hverdag som behandler.

Jeg kan med rette sige til andre mennesker, at jeg forstår deres følelser og godt kan sætte mig ind i deres situation. Jeg har oplevet og oplever stadig det jeg kalder “livets skole”, den er både barsk og hård men ikke mindst lærerig. Det har lært mig hvor vigtigt empati er og hvor vigtigt det er, at der er 100% tillid mellem dig og mig, uden tillid kommer vi ikke til bunds i dine udfordringer. Vores følelser er vores facitliste.

Da jeg begyndte at arbejde med personlig udvikling, gik det op for mig hvor lavt et selvværd jeg havde og hvor jeg havde det fra – Min Fars misbrug.  Men i stedet for at gå med hans værdier, har jeg de sidste 34 år, i stedet arbejdet imod det. Arbejdede først på at finde mig selv og værktøjer hertil- derefter på at få løftet andre til der de fortjener at være. 

Min passion er at hjælpe så mange som muligt både som enkelt person men også i teams, ikke kun sportsteams men alle slags teams.

Den dag i dag, har det resulteret i, at jeg har en bred forståelse, både for at være mønsterbryder, hvordan man arbejder med sig selv og sine mål men også for hvad der kan ske med personer, når man har en bagage og social arv

 

Det at min far var alkoholiker, min opvækst med mobning, kampen for at blive set og hørt og min professionelle fodboldkarriere har helt sikkert været med til at vise mig hen på den vej hvor jeg befinder mig i dag. Jeg elsker at arbejde med mennesker og udvikle dem til at finde styrker og svagheder.